Onze locaties

Waar kunt u terecht

Stap4Stap heeft twee vaste locaties. Daarnaast kan er in overleg overal in Nederland behandeld worden, mits de locatie voldoet aan de wettelijk gestelde eisen.

 

Wilt u hier meer informatie over neem dan contact met ons op.


De Prinsenhoeve

Onze eigen locatie!

Dit landgoed is een prachtige, omheinde, bosrijke prive locatie. De perfecte locatie voor de therapieën die Stap4Stap geeft. Het terrein beslaat 17 hectare, waarvan 8 hectare bosgebied en een binnenbak voor eigen gebruik! In deze prikkelarme omgeving kunnen we u en/of uw kind een nog betere behandeling aanbieden.

 

Soesterdijkerweg 2

3734 MH Den Dolder

T 06 34098882

3734 MH Den Dolder

 

3734 MH DenS Dolder

 
 

Zorgboerderij De Flint

 

De Flint biedt cliënten met een verstandelijke beperking, een gedragsstoornis en/of een stoornis in het autistisch spectrum (ASS) ondersteuning op het gebied van: Wonen, Werken, Dagbesteding en Logeren. Harm en Monique van der Horn, die de zorgboerderij in 2005 hebben opgezet, doen dit vanuit hun christelijke overtuiging. Samen met een team enthousiaste en professionele collega’s richten zij zich op de persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheden van iedere cliënt. Dit alles gebeurt in een gezellige, huiselijke omgeving.

 

Zuideinde 47
8428 HD Fochteloo, Friesland

T 06 34098882

 


Wij zouden het leuk vinden als u Stap4Stap zou volgen op Facebook.


info@stap4stap.nl  -  Stap4Stap b.v.   -   Stadsring 157a   -   3817 BA Amersfoort